Rank: Membru-Metin2Galaxy Mesaje : 2 Data de inscriere : 23/12/2012
| Subiect: Reclamatie [GM]Aquas Dum Dec 23, 2012 1:23 pm |
|
| |
|
Rank: Membru-Metin2Galaxy Sex : Mesaje : 12 Data de inscriere : 30/11/2012 Varsta : 27 Localizare : Tg-jiu Stare de spirit : Good
| Subiect: Re: Reclamatie [GM]Aquas Dum Dec 23, 2012 1:25 pm |
|
| Ma copile noi vorbeam si glumeam si vi tu hulk si faci reclamatie. |
|
Rank: Membru-Metin2Galaxy Mesaje : 2 Data de inscriere : 23/12/2012
| Subiect: Reclamatie [GM]Aquas Dum Dec 23, 2012 1:27 pm |
|
| Poi..asta este..nu mi se pare normal ca nici in joaca un GM sa vorbeasca asa. |
|
Rank: Membru-Metin2Galaxy Sex : Mesaje : 12 Data de inscriere : 30/11/2012 Varsta : 27 Localizare : Tg-jiu Stare de spirit : Good
| Subiect: Re: Reclamatie [GM]Aquas Dum Dec 23, 2012 1:41 pm |
|
| |
|
Rank: Membru-Metin2Galaxy Mesaje : 1 Data de inscriere : 20/01/2013
| Subiect: Re: Reclamatie [GM]Aquas Dum Ian 20, 2013 8:26 am |
|
| buna sunt un jucator care nu sunt pra bun in acest joc sunt undeva la inceput .azi mi sa intimplat ceva si am luat ban dar nu stiu din ce motiv .eram in v5 la dragon acolo erau mai multi jucatori care bateau dragonul eu bateam pe linga atunci cind am vazut ca mai are putina viata cica 5%am dat si eu in el dragonul a murit si au cajut iteme pe jos cineva lea luat si au spus ca leam luat eu naveam cum sa le iau aveau numele altui jucator pe el ,cineva din jucatori au zis ca eu leam luat iar in secunda urmatoare ma scos afara din joc numele caracterului meu este xLuna va rog sa analizati situatia asta si va rog sa imi dati drumul la cont uitativa va rog in inventarul meu din joc ca nu am acele iteme .va multumesc de intelegere |
|
Rank: Membru-Metin2Galaxy Sex : Mesaje : 1 Data de inscriere : 30/01/2013 Varsta : 30 Joburi/Distractii : Metin2...Counter-Strike 1.6(Steam Only) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Reclamatie [GM]Aquas Joi Ian 31, 2013 6:30 am |
|
| Da,se mai trezeste cate un "plod" ca altfel nu ii pot spune.Alexx gandeste de 2 ori inainte de a face o prostie.Maine cred ca vei face post pentru un cuvant gresit sau in cel mai rau caz pentru o cratima,silaba,virgula. P.S:Gandeste inainte de a face ceva !!! |
|
Rank:
| Subiect: Re: Reclamatie [GM]Aquas |
|
| |
|